Yükleniyor, Lütfen Bekleyiniz.

Klozet Tamiri ve Bakımı

Klozet arızaları ev ve işyerlerinde büyük sıkıntılara neden olabiliyor. Sifonun tam olarak basmaması, su kaçaklarının meydana gelmesi ya da giderlerin tıkanması gibi çeşitli problemler yaşandığında sorunun en kısa sürede tespit edilmesi ve çözülmesi için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Ankara’da klozet bakımı ve onarımı alanında profesyonel bir hizmet sunan ekiplerimiz arızayı en kısa zamanda tespit ederek gerekli onarım çalışmasını yapabiliyor.

İleri teknoloji ile geliştirilmiş olan cihazlar kullanılarak kırma ya da dökme çalışması yapılmadan arıza tespitinin gerçekleştirilmesi, en az hasar ile onarım çalışmasının yapılması sunduğumuz hizmetlerin avantajları arasında yer alıyor. Klozet tamirinin birkaç saat içerisinde gerçekleştirilmesi sayesinde yaşam alanlarındaki tuvalet problemi de kısa sürede çözülüyor.

Klozet Onarımında Teknik Ekipmanın Önemi

Klozet bakım ve onarımında arıza tespitinde kullanılan teknik ekipman büyük önem taşıyor. Tahmini arıza tespitleri, gereksiz hasarlara neden olabildiği için onarım sonrasında ekstra tadilat da gerekebiliyor. Oysa doğru ekipman kullanılarak gerçekleştirilen arıza tespitleri onarımın da daha az zarar ya da sıfır hasar ile yapılmasına olanak tanıyor.

Klozet Tamiri ve Bakımı

Farklı modellerde ve farklı tiplerde tasarlanmış klozet çeşitleri hakkında bilgi ve deneyim sahibi olan ekiplerimiz arızaları kalıcı çözüm sunan teknikleri tercih ederek gerçekleştiriyor. Firmamıza ulaşmak için iletişim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Telefon numaralarımız ve diğer iletişim bilgilerimizi görebileceğiniz iletişim sayfamız aracılığı ile bize ulaşabilirsiniz. Firmamız Ankara’nın Oran, Demetevler, Çankaya, Ümitköy, Çayyolu, İncek, Yenimahalle, Keçiören ve etlik olmak üzere tüm ilçe ve semtlerine hizmet veriyor.

Şimşek Ankara Su Tesisat
simsek-su-tesisat

Ankara'da hizmet veren Şimşek Tesisat profesyonel ekibi ile sektörde 1980'li yıllardan itibaren hizmet vermektedir.