Yükleniyor, Lütfen Bekleyiniz.

kalorifer-petek-temizligi-1200x675.jpg

İlaçlı Petek Temizliği ve Bakımı

13 Eylül 2018Haber

Kış ayının en büyük sorunu ısınmaktır. Temiz ve sağlıklı ısınmanın yolu petek bakımının düzenli şekilde yaptırılması ile olur. Ankara ilaçlı petek temizliği ile kombi ve peteklerinizin bakımı sağlanır ve profesyonel olarak tamir ve bakım işlemlerinden faydalanırsındır. Kombiler sık kirlenir her yıl bakımlarının yapılması gerekir. Kombi bakımı ile birlikte petek içlerinin de temizliğinin yapılması gerekir.

Petek Temizliği Nasıl Yapılır?

Petek temizliği sırasında ilk olarak filtre ve tüm parçalar gözden geçirilir. Sökülmesi gereken parçalara bakılır ve iç kısımlarda oluşan pislikler temizlenir. İlaçlı kalorifer peteği temizliği aşamasında ise yüksek teknolojili kimyasal çözünür maddeler kullanılır ve petek iç kısımları temizlenir. Petek iç kısımlarında oluşan pislikler temizlenmediği takdirde kış ayında yeterli ısı seviyesine kavuşamazsınız.

Kampanyalı Petek Temizliği Fiyatları

Tesisat ve peteklerinizin temizliği işlemleri sırasında özel kimyasal maddeler kullanılır ve kimyasal sular ile peteğin iç kısımları temizlenir. İlaçlı petek temizliği fiyatları ekonomik olup düzenli yaptırılması neticesinde ısı tasarrufu sağlamanıza da yardımcı olur. Sizler de soğuk havalar gelmede kombi ve petek temizliğinizi kampanyalı fiyatlardan yaptırabilir ve kış ayına sıcak girersiniz.

kalorifer petek temizliği

Kombi Temizliği ile Yüksek Faturalara Son

Kombi ve petek temizliği ısıyı yüksek tutacağı gibi faturanızın da kabarık olmasını engelleyecektir. Petek temizliğini düzenli yaptırmazsanız cihazınızın aşırı şekilde enerji tükettiğini görürsünüz. Düzenli petek temizliği ile peteklerinizin kullanım ömrünü de uzatırsınız. Yaşam alanlarınızın daha sıcak olmasını istiyorsanız kış yaklaşmadan kombi ve petek temizliğini uzman kadrolara yaptırmalısınız.

Petek kısımlarına su yüklü kimyasal basınç sistemi uygulanır ve kirden zarar gören peteklerin temizliği ve bakımı sağlanır. Kaliteli işçilik ve uzman personel yardımı almak için sizler de Şimşek Su Tesisat modern teknolojili ürünlerinden faydalanmalı ve yaşam alanlarınızdan daha verimli şekilde yararlanmalısınız. Titiz bir çalışma ve kaliteli hizmetler neticesinde kış ayınız sıcak ve sorunsuz şekilde geçer. Firma çalışanları her tip kombi temizliğini başarılı şekilde gerçekleştirir ve herhangi kırma ya da dökme işlemi yapmadan peteklerinizin temizliğini sağlarlar.

ankara-sihhi-tesisat-1200x800.jpg

Sıhhi Tesisatın Günümüzdeki Önemi

12 Eylül 2018Haber

Yaşam alanlarının konforunu sağlanması için evlerin yada iş yerlerinin su ve elektrik tesisatlarının sorunsuz çalışması gerekir. Günümüzde her ne kadar yeni yapılar çoğalsa da halen eski yapılarda bulunur. Eski yapıların su ve elektrik tesisatları çeşitli nedenlerden dolayı bozulabilir. Bundan dolayı da yaşanan sorunu ortadan kaldırmak ilgili tesisatçılarla iş birliği içerisinde olmak gerekir. Su tesisatı diğerlerine göre daha çok ustalık gerektiren bir duruma sahiptir.

Sıhhi Tesisatçı Seçimi

Metropol kentlerde su tesisatı konusunda hizmet sunan birçok işletme bulunur. Bu, işletmeler içerisinde güvenilir hizmet sunan işletme bulmak ise çok kolay değildir. Su tesisat arızası ve tamiri konusunda en dikkat çeken hizmet anlayışına işletmelerden olan işletmemiz, müşteri memnuniyeti esası ile çalışmaktadır. Ankara su tesisat tamiri konusunda hizmet alanı ve deneyimli kadrosu ile dikkat çeken işletmemiz, su tesisat tamiri fiyatları konusunda da rekabet içerisinde olduğu firmalara oranla da daha uygundur.

ankara sıhhi tesisat

Sıhhi Tesisatçılara Nasıl Ulaşılır

Su tesisat arıza tespiti, arızanın tamiri bakımından çok önemlidir. Bu nedenle tesisat arızalarının giderilmesi için konusunda uzman kadroların tesisat üzerinde inceleme yapması ve buna göre sorunlarında giderilmesi gereksiz iş ve zaman kaybını önler. Ankara’da yaşıyor ve sıhhi tesisatçıya ihtiyacınız varsa ve bu konuda firma arıyorsanız internet üzerinden arama motoruna Ankara sıhhi tesisat yazmanız yeterli olacaktır.

Bunun neticesinde Ankara’nın kurumsal ve deneyimli sıhhi tesisat firması olan işletmemize ulaşacaksınız. Su tesisatında yaşanan en büyük problem uzman çalışanlarını başarılı çalışmaları neticesinde giderilecek, eskisinden daha iyi olacaktır.

En kaliteli tesisat malzemelerinin kullandığı işletmemizin en büyük farkı yaptığı tüm işi kendi evimiz iş yerimiz gibi düşünüp buna göre işlem gerçekleştirmektir. İnsanlar evlerinin musluklarında yaşanan su damlarını kesin olarak dikkate almalıdır. Su damlama sorunlarını giderilmesi faturalarınızda ciddi oranda tasarrufa neden olacaktır.

ankara-su-tesisati.jpg

Evimizin Su Tesisatı Önemli

11 Eylül 2018Haber

Günümüzde insanların zaruri ihtiyaçları vardır. Bunlardan bir tanesi de su ihtiyacıdır. Su bizim hayatımızın her yerinde yer alır. Su olmadan yaşayamayız diyebiliriz. Yaşayabilmemiz için her gün belli bir miktar tüketmemiz gerekir. Ayrıca bulaşık, çamaşır yıkanmasında, kendi şahsi temizliğimizi yaparken suya ihtiyaç duyarız. Bu yüzden evlerimizde su tesisatının hayati bir yeri bulunmaktadır.

Şimşek Su Tesisat firması olarak su tesisatının yapımı ve onarımı hizmetlerini sizlere sunuyoruz. Firmamızın hizmetler verdiği Ankara’da Ankara komple daire tesisatı hizmeti veriyoruz. Yani ev, okul, fabrika, ofis ya da istediğiniz herhangi bir yere sıfırdan su tesisatının montajını ve devreye alınması işini yapıyoruz. Ayrıca su tesisatlarının tamir ve bakımları konusunda da hizmetinizdeyiz.

Kullanılacak Malzemenin Kalitesi

Su tesisatları yapılırken kullanılacak malzemenin kalitesi gerçekten büyük önem taşımaktadır. Çünkü tesisatın uzun ömürlü olması ve sorunsuz çalışması kullanılacak malzemelerin kalitesiyle doğru orantılıdır. İnsanlarımız genelde ucuz olsun yoluna gitmekte ve bu sebeple kısa vade de kazançlı olduklarını zannetseler de uzun vadede zararlı çıkmaktadırlar. Ucuz malzemeler genelde kalite olarakta yetersiz olduğundan uzun vadede sorun çıkarmakta ve en başta kaçılan maliyetten sonrasında fazlasıyla katlanmak zorunda kalınmaktadır.

ankara su tesisatı

Tesisatın Tamir ve Bakımı

Şimşek Su Tesisat firması olarak yalnızca sıfırdan tesisatın ev, okul, ofis, fabrikalarınıza en baştan tesisat döşenmesi dışında mevcut tesisatınızın tadilatı konusunda da hizmet vermekteyiz. Sonuçta tesisatlarınız zamanla eskir ve tamir edilmeye ihtiyaç duyar. Bunun dışında ki su tesisatıyla ilgili arızalarınız içinde servis hizmeti veriyoruz.

Verdiğimiz hizmete göre de farklı fiyatlamalar yapılmaktadır. Firma olarak Ankara daire tesisat tadilat fiyatları arasında oldukça makul fiyatlara sahibiz. Uzman ekibimiz ve kaliteli ekipmanlarımız ile hizmetinizdeyiz bize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

gaz-kacagi.jpg

Gaz Kaçaklarına Karşı Güvence Sağlamak

10 Eylül 2018Haber

Gelişen modern hayat içinde her zaman teknolojik cihazlar kullanılmaktadır. Fakat teknolojinin sürekli enerjiye ihtiyaç duyduğu bilinen bir gerçektir . Enerji sağlayıcılar arasında doğalgaz kullanımı ise en başta gelen kaynaklardan birisidir. Çeşitli gazların değişik alanlarda kullanımı hayatın döngüsünü sağlamaktadır. Gazların enerji kaynağı olarak kullanılmasında mutlaka çok dikkatli olmak gerekir, çünkü gaz kaçakları büyük tehlikeler yaratabilmektedir. Bugün için Türkiye’nin ikinci büyük kenti Ankara’da yaşayanlar doğalgazın bütün kolaylıklarından yararlanmaktadırlar. Bizde Ankara gaz kaçak tespiti hizmeti sunarak yaşayacağınız problemleri en aza indirmek için çalışıyor.

Gaz Kaçaklarına Dikkat Edilmeli

Gaz kaçakları hakkında verilen genel bilgiler doğal gazın kokusuz olduğunu fakat içine dikkat çekilmesi amacıyla çürük yumurta kokusu eklendiğine dikkat çeker. Çünkü gaz kaçağı karbon monoksit zehirlenmesi yüzünden can kayıplarına bile neden olabilmektedir. Ama Ankaralıların Ankara gaz kaçağı tamiri için endişelenmelerine gerek kalmamıştır. Şimşek Su Tesisat olarak gerek iş tecrübesi, gerek usta ekibi ve gerekse kullandığımız kaçak tespit ve ölçüm cihazları gibi ekipmanlarla Ankaralılara uzun zamandan beri hizmet vermekteyiz.

gaz kaçağı

Bakım Konusu da Önemlidir

Gaz kaçakları konusunda en önemli hususlardan birisi de sisteme periyodik olarak yapılması gereken bakım işlemleridir. Gaz sistemlerini, nerede ve nasıl kullanılırsa kullanılsınlar, mutlaka düzenli aralıklarla bakımdan geçirmek gerekir. Kullanımda en yüksek verim ancak böyle sağlanmaktadır. Düzenli bakım oluşabilecek riskleri daha baştan tespit edip önleyecek tek çözümdür. Mevsimsel olarak bahar ayları periyodik bakım işlemleri için ideal zamanlardır. Kullanım konusunda ise gaz kaçak tespiti fiyatları ikinci derecede önemli bir konudur, işin gereği gibi yapılması güvenlik açısından çok daha önem taşımaktadır. Firmamızın bu hizmeti için daha detaylı bilgi almak için iletişim sayfamızdaki numaralardan bize ulaşabilirsiniz.

Şimşek Ankara Su Tesisat
simsek-su-tesisat

Ankara'da hizmet veren Şimşek Tesisat profesyonel ekibi ile sektörde 1980'li yıllardan itibaren hizmet vermektedir.